"Jeg syntes det har været den mest fantastiske og givende uge hvor jeg virkelig har nydt at være sammen med andre mennesker som deler samme glæde som jeg , ved at male. Stedet ligger så smukt i Provence og man inspireres af farver og positiv energi i dette idylliske område.
Michael er fabelagtig dygtig i sin undervisning og hans fantastiske kone Bente gør bare opholdet til den bedste ferie for alle.
Min oplevelse af stedet og kursus er 100% godkendt:-)))
Kærlig hilsen Charlotte ,CVT Artwork."
 
"Det var forkælelse, hyggeligt samvær og ikke mindst en personlig udfordring og tilmed i de skønneste omgivelser. En uge som vi bare ønskede os ville vare ved og ved. Vi havde aldrig prøvet at male før, men Michaels kyndige vejledning og bestemte rådgivning var inspirerende og har skabt grundlaget for en fælles fremtidig interesse og engagement. Så hvis man går rundt med en lille kunstmaler i maven og ikke rigtig ved, hvordan man skal komme i gang, så er den ideelle mulighed her. Malerferien er krydret med Bentes dejlige morgenmad og mange franske specialiteter til frokost og middag. De serveres i omgivelserne af et gammelt fransk kloster, som har alt, hvad man kan ønske sig af Provencalsk charme og patina. Det er ikke sidste gang, vi har forkælet os selv i Bentes og Michaels professionelle varetægt."
Deanna og Tommy 
 
”Ved nytår gøres der ofte status over det forgangne år - hvad har gjordt indtryk, hvad mindes man med glæde. En af de ting som min kone og jeg husker tilbage på med stor fornøjelse og glæde var en uges ophold i Notre Dame des Anges, sammen med Michael og Bente. Her skulle jeg lære at male og min kone skulle slappe af. Vi boede dejligt i en fin lejlighed omgivet af en skøn park med fantastiske træer, gamle stenmure med små nicher og hyggelige kroge. Jeg havde nogle udfordrende, spændende og lærerige dage, hvor jeg fik malet nogle billeder, som kan danne baggrund for mit videre malerliv. Michael er dygtig og inspirende at være sammen med, men også hele holdet gjorde en indsats for at alle fik et hyggeligt og udbytterigt kursus. Min kone brugte tiden til sightseeing, traveture og ikke mindst til at læse og lade op ved swimmingpoolen. Bente sørger for at det praktiske fungerer, kender lokalmiljøet ud og ind og er en glimrende turistguide. Derudover laver hun himmelsk mad - det var en fornøjelse, når man træt efter dagens opgaver satte sig ved et veldækket bord og spiste hendes provencalske retter - mums. Som det kan fornemmes havde vi en herlig uge, som vi gerne fortæller familie og venner om, samt selvfølgelig varmt kan anbefale andre at prøve – vi har selv lyst til en gentagelse."
Pia & Jørgen
 
"Vi havde en skøn maleferie i det smukke Provance . Fantastiske rammer i det dejlige flotte gamle hus og maleriske omgivelser.
Vi nød opholdet med mange gode malertimer med lækre materialer og gode muligheder for at diskutere de enkeltes værker.
Derudover nød vi godt af den fantastiske forplejning som Bente sørgede for." 
Kh. Rie og Eva
 
Maleferie.dk | Langegade 67, 5300 Kerteminde - Danmark | Tlf.: +45 21 66 91 32 | mgart@mail.dk